Préstec de Maquinari

El programa “Històries de Castells” proposa la creació de projectes audiovisuals sobre el fet casteller i els seus valors en els centres escolars d’educació primària i secundària. Tot seguit es facilita informació sobre el material que es subministra en préstec als centres participants. Als altres apartats d’aquesta web trobaràs les guies pel desenvolupament dels projectes audiovisuals, la informació sobre el concurs escolar de vídeos i un recull de recursos de suport.

Préstec de Maquinari

Per tal de facilitar la realització dels projectes audiovisuals per part de l’alumnat, el professorat pot sol·licitar el préstec durant un trimestre d’un equip de material de gravació composat per:


Pack de càmera RICOH THETA 360 (camara, tripode, targeta SD, maleta) (7 packs disponibles en total)

 

El servei de préstec inclou l’enviament i recollida de l’equip de material al centre. El gestiona l’empresa NEXTEC TECHNOLOGICAL PROJECTS SL. en nom de la Càtedra URV per a l’estudi del fet casteller.

Es poden enviar sol·licituds de préstec en tot moment. El nombre d’equips de material és limitat.

 

Els préstecs s’assignaran fins a exhaurir les unitats disponibles tenint en compte:

  1. L’ordre de recepció de sol·licituds.
  2. La durada d’un trimestre escolar.
  3. L’assignació d’un equip per centre i curs escolar.
  4. La petició de préstec ha de tenir el vistiplau del director/a del centre, comprometent-se a la correcta utilització del material per part del professorat i alumnat i a la possible reposició del material extraviat o danyat per un mal ús comprovable.

Hi estic interessat/da

Si estàs interessat/da en participar en el programa “Històries de Castells” fes-nos ho saber responent aquest formulari, on et demanarem que ens indiquis les teves dades i les necessitats de material en préstec. Per consultes pots escriure a urvdivulga@urv.cat.