Recursos educatius i informatius sobre els castells

El programa “Històries de Castells” proposa la creació de projectes audiovisuals sobre el fet casteller i els seus valors en els centres escolars d’educació primària i secundària. Tot seguit es faciliten recursos educatius i informatius de suport. Als altres apartats d’aquesta web trobaràs les guies pel desenvolupament dels projectes audiovisuals, les guies pel desenvolupament dels projectes audiovisuals i la informació sobre el concurs escolar de vídeos.

Els castells a l’escola / materials d’aula

Tens disponible un recull de recursos del Grup de treball de l’Institut de Ciències de l’Educació de la URV (Universitat Rovira i Virgili / Departament d’Ensenyament), la Biennal de Castells (Ajuntament de Tarragona) i la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya a https://elscastellsalescola.wordpress.com/

Catàleg de Colles Castelleres

Aquest és un recull exhaustiu de totes les Colles Castelleres que hi ha al país i que formen part de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC). Desplaceu-vos pel mapa per trobar la informació de cadascuna d’elles.

(Recurs en desenvolupament. El posicionament es basa en la informació de les colles disponible a la pàgina web de la CCCC. En cas d’adreça incompleta, el posicionament és genèric dins el radi dels paràmetres disponibles.)